Ai grijă de tine!

Zilele astea m-am simțit groaznic. Din cauza unor probleme de sănătate abia mă pot ridica din pat. Nu am să intru în prea multe detalii dar vă spun doar că ai în jur de 3 feluri de pastile și beau două tipuri de ceai pe zi. 

Cum am ajuns așa? Ei bine, aici pot fi mai mulți factori. Am umblat și în picioarele goale pe gresie/parchet/ce mai ai tu prin casă, am umblat mai multă dezbrăcată și am cam avut un program haotic. Poate că nu mi-am dat seama până acum, dar programul haotic și-a spus cuvântul. Am avut luni la rând în care mă culcam dimineața la 5 și mă trezeam dupa-amiaza la 3. Mâncatul la fel. Mese neregulate. Luam micul dejun la 4 dupa-amiaza și cina o luam la 2 noaptea. Poate că nu mi-am dat seama, dar în timp, corpul meu nu a mai rezistat și când m-am îmbolnăvit, am cedat de tot. 

Tot ce vreau să-ți spun, e să încerci să trăiești sănătos și să nu ai un program haotic ca al meu. Mi-am dat seama că mi-am dat metabolismul peste cap. Atunci când maică-ta te pune să mănânci o legumă, păi știe ea de ce. Și cu somnul la fel. 
Sper doar să mă fac mai bine și încetul cu încetul să ajung iar la programul de altă dată ( mese regulate și dormitul nopților).

Între timp, încerc să citesc Fluturi - Irina Binder - Volumul 2. O să revin curând cu o nouă postare! :)

la-un-ceai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

SUBSCRIBE