Multumesc, 2018!

Știu că v-am obișnuit cu un alt tip de content și nici nu am mai atât de activă aici în ultima perioadă, dar am pentru voi azi, un articol ceva mai personal. 

E sfârșitul anului și știu că toată lumea a început deja să se gândească deja la noi rezoluții ale anului, dar eu momentan, vreau doar să spun multumesc, 2018!


A fost un an plin, un an în care pot spune că am evoluat din mai multe puncte de vedere, dar și un an care m-a învățaț o grămadă de lucruri, dar am primit și foarte multe lecții.

Vreau să vă mulțumesc în primul rând vouă pentru că deși în anumite momente nu am fost aici, voi ați fost alături de mine. A contat foarte mult că cineva a fost aici să citească ceea ce eu fac.

Vreau să mulțumesc familiei mele care a fost alături de mine atunci când am avut nevoie cel mai mult de ei.

Mulțumesc băiatului care mi-a frânt inima și care m-a învățat că trebuie să încep să mă gândesc și la mine indiferent de situație, că uneori nu totul este pentru totdeauna.

Mulțumesc puținilor prieteni care au rămas lângă mine și care au știut să-mi facă zilele mai bune.

Mulțumesc oamenilor care au intrat în viața mea și m-au învățaț o lecție de care am să țin cont și care m-a făcut să fiu omul ce vă scrie acum.

Mulțumesc mie pentru că am mai trecut de un an plin, un an în care am reușit să-mi împlinesc multe dorințe. 

În 2019, am de gând să fiu fericită și să reușesc să-mi canalizez toată energia pe propria persoană.

Mulțumesc, 2018!Un an nou fericit tuturor! 

la-un-ceai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

SUBSCRIBE